BANG YONG GUK - I REMEMBER
http://www.youtube.com/watch?v=nHrx5dWxcJ4
ZELO&BANG - NEVER GIVE UP
http://www.youtube.com/watch?v=MyuU_Mc_BZo&feature=fvst
Ostatnio edytowany przez SenA (2012-02-29 18:48:13)
I Remember jest przepiękne *_____* rozpływam się przy tej piosence ~.~
Teledysk jest cudowny <3 Ale ogólnie wolę wersje z DaeHyunem z koncertu :3
Never Give Up jest strasznie pocieszne :D Uwielbiam tam Zelusia <3 I jeszcze taki kochany Himek w brąz włoskach <3
A Jonga zabije za tą czapkę zasłaniającą mu pół twarzy xP
Ayako napisał:
I Remember jest przepiękne *_____* rozpływam się przy tej piosence ~.~
Teledysk jest cudowny <3 Ale ogólnie wolę wersje z DaeHyunem z koncertu :3
Never Give Up jest strasznie pocieszne :D Uwielbiam tam Zelusia <3 I jeszcze taki kochany Himek w brąz włoskach <3
A Jonga zabije za tą czapkę zasłaniającą mu pół twarzy xP
I remember to moja ulubiona piosenka i nigdy zdania nie zmienie!
I tez wole wersję z Dae~~
Bunny umma
Te linki tez powinny się znaleźć w wątku z Pre-debut, bo były przed oficjalnym debiutem z B.A.P
Baby | Inspirit
Użytkownik
I remember to mistrzostwo, ta piosenka mi sie nei znudzi. a wystep z Dae to juz wgl. generalnie bardzo klimatyczna, bardzo w moim stylu, bardzo polecam wszystkim ktorzy jeszcze(jakims cudem xD) jej nie znaja.
A Never give up? zupelnie inna bajka , moj ulubiony moment w densie to "back in the school" - nie adekwatne do mojego stosunku do szkoly,zeby nie bylo ^^
BanGagu~~ napisał:
I remember to mistrzostwo, ta piosenka mi sie nei znudzi. a wystep z Dae to juz wgl. generalnie bardzo klimatyczna, bardzo w moim stylu, bardzo polecam wszystkim ktorzy jeszcze(jakims cudem xD) jej nie znaja.
A Never give up? zupelnie inna bajka , moj ulubiony moment w densie to "back in the school" - nie adekwatne do mojego stosunku do szkoly,zeby nie bylo ^^
Jej^ Tez kocham ten moment i ten w ktorym Zelus tanczy *_*
Mam coś nowego : >
*TUTAJ* znajdziecie najnowsze nagranie (można to chyba nazwać piosenką XD) Bang'a pt: T
Jest to z jego tumblr'a na którym głównie zamieszcza swoje nagrania. : )
enjoy ^^