Sexy Clap *_*
http://www.youtube.com/watch?v=IBM60VFkgcw
Hey Ma
http://www.youtube.com/watch?v=8gxXQ6ff_HQ
Ostatnio edytowany przez SenA (2012-02-29 18:43:40)
Ayako napisał:
Sexy Claaaaaaap! Boze jak ja to kocham <3
Echo Himek i jego dziwaczny taniec! hahaha ;D
Sexy Clap to nasza nowa milośc *_*
Echo Himek i jego "uła" "uła" :D
Bunny umma
Baby | Inspirit
Blackout kocham *_*
Bunny umma
Ayako napisał:
O tak Blackout jest boskie <3 Mi to troche Haertbreaker'a GD przypomina, zwłaszcza początek *_*
O i okładka nawet podobna ;D
Bo to powinno się go przypominać. Jest wiele wersji tego, dlaczego Blackout jest podobne do Heartbreakera. Była plotka, ze Blackout jest dissem Banga i Maslo na G-Dragona. Wiele osób ich za to nie lubiło. Oba utwory pojawiły się w bardzo podobnym czasie, Blackout kilka dni wcześniej wyszedł. Osobiście, po wczytaniu się w tekst Blackout nie widzę, zeby jechali po Smoku. Sądzę, ze to było tak, jak kilka osób mówi. Soul Connection i Smok dobrze się znają więc zrobili własne piosenki na jednym, podobnym podkładzie.temacie muzycznym. Nie ma tu nic z niechęci do siebie, wręcz przeciwnie.
Baby | Inspirit
Użytkownik
Sexy Claaap <#
Czy tylko ja chce iść z nimi na dobrą imprezę ? <3
BlackOut kocham <3
mizuki_uke napisał:
Ayako napisał:
O tak Blackout jest boskie <3 Mi to troche Haertbreaker'a GD przypomina, zwłaszcza początek *_*
O i okładka nawet podobna ;DBo to powinno się go przypominać. Jest wiele wersji tego, dlaczego Blackout jest podobne do Heartbreakera. Była plotka, ze Blackout jest dissem Banga i Maslo na G-Dragona. Wiele osób ich za to nie lubiło. Oba utwory pojawiły się w bardzo podobnym czasie, Blackout kilka dni wcześniej wyszedł. Osobiście, po wczytaniu się w tekst Blackout nie widzę, zeby jechali po Smoku. Sądzę, ze to było tak, jak kilka osób mówi. Soul Connection i Smok dobrze się znają więc zrobili własne piosenki na jednym, podobnym podkładzie.temacie muzycznym. Nie ma tu nic z niechęci do siebie, wręcz przeciwnie.
A więc o to w tym chodzi, nie miałam pojęcia, dzięki :)
Użytkownik
o uwielbiam Blockout^^ mi rowniez z poczatku przypominalo HB :D