Imię: Moon Jong Up [문종업]
Ksywka: Tańczący Shindong
Pozycja w B.A.P: wokal, główny tancerz
Króliczek: zielony
Urodziny: 6/2/1995
Wzrost: 176cm
Waga: 66kg
Twitter: @BAP_Jongup
Jongie <3 Królicza mordka moja! ;***
Kiedy jest z chłopakami to zazwyczaj jest taką myszką cichą, a jak coś palnie to nie wiadomo czy sie śmiać czy płakać ;P I ten uśmiech przesłodki <333 Ale kiedy tańczy jest mega sexy i pewny siebie *___* I ten absik *___* Obie jego strony kocham tak samo <3 ^___^
Użytkownik
Często "wykorzystywany", najlepsze ciało w BAP, ostatnio coś pokazuje dużo klaty xD
Tak, ja też uważam, że Jongup jest naprawdę przystojny.. Taki no sexy xD Głównie wtedy gdy tańczy! Jest w tym świetny ^ ^ Najbardziej podoba mi się jego fryzura w "No Mercy". Ta postawiona do góry pod kapturem ;)
Haha, tańczący Shindong? xD Mnie to rozwaliło! xDD
I jeszcze mogę dodać tyle, że ma dosyć intrygujące spojrzenie :P
Nie spodziewałam się, że taki niski jest.. Myślałam, że min. 180 cm xDD
Ostatnio edytowany przez Just (2012-08-21 09:49:39)
It's not END but AND! <3
Też myślałam, że jest trochę wyższy, ale nic straconego- może jeszcze ciut urośnie :3 oczka hipnotyzują, ale jak zobaczyłam jego 6-ciopak w Egg Song to całkiem mi odbiło *-*
dziwnie się czuję będąc Nuną... yahklnahecbk >.>
PARTY HARD (‘∀’●)
Jongup jest naprawdę fajny, chociaż nie do końca wiem, co mogę o nim powiedzieć....
Hmm.... z pewnością świetnie się rusza <3 o! jest naprawdę wysportowany :)
WAE SHINDONG?! ^ ^
Just napisał:
Czarny... *.* człowieku, coraz bardziej sobie u mnie plusujesz xD
oh to widzę, że ja też u Ciebie sobie zaplusuję XD bo jestem polską wersją tego człowieka ^^
Użytkownik
czarny! *-* Raczej już nie urośnie...ale i tak jest mega sexy^^ No i tylko 20 dni... a jak tańczy jest...może być jaki tylko zechce^^ widac że jest do tego stworzony^^
oh to widzę, że ja też u Ciebie sobie zaplusuję XD bo jestem polską wersją tego człowieka ^^
Ciekawe jaka byłaby reakcja JU na to że na swój odpowiednik(żeński xD) w Polsce(no może w Europie...). chciałabym to zobaczyć :D
Haha,n RennY też bym chciała to zobaczyć xD
Natomiast z tego co pamiętam ja jestem żeńskim odpowiednikiem Banga xD Jestem naprawdę bardzo do niego podobna.. To może razem im przekażemy tą wiadomość? :P
It's not END but AND! <3